2017. november 26., vasárnap

Véget érő szezon

" Olyan csapatnak szurkolni aki nem a Te városodé,pont olyan mintha anyukád szeretőjének szoritanál"

Így kezdtem az augusztusi bejegyzésem az akkor kezdödő szezonról.Nos immár negyven éve,hogy meccsre járok és sohasem drukkoltam másnak,mindig kizárólag szülővárosom csapatának.Tényleg a negyven év alatt megértem már itt mindent.Voltunk fent a csúcson és voltunk lent a pokol legmélyebb bugyraiban.Mint írtam augusztusban ( lásd: ide kattintva ) jelenleg a magyar bajnokság harmadik vonalában szerénykedünk,ahol az elmúlt idényben a negyedik helyen végeztünk és mikor az idei esélyeket latolgattam azt írtam ebben a szezonban ha hozzuk ugyanezt elégedettek leszünk.

Hát elégedettek vagyunk.
És nem is kicsit!

Írány a "szinpad"
A harmadosztályú bajnokság rendkivül izgalmas.Esküszöm sokkal jobb mint az NB I.,csupa,csupa jó meccset láthattunk,az izgalmak pedig minden elözetes várakozásunkat felülmúlták!Csapatunk nyögve nyelősen kezdte a bajnokságot,bár jöttek az eredmények,de nem voltunk meggyőzőek.Aztán Iváncsán belefutottunk egy vereségbe.Ezt szerencsére sikerült korrigálni,olyannyira,hogy rá négy hétre az egyik legnagyobb rivális Tiszakécske otthonában sikerült győzni.Igaz aztán két hétre rá,a másik nagy rivális a Pécs legyőzött minket hazai pályán.
 A kupában a Vasast kaptuk.
Az október végi meccs kulcsfontosságúnak bizonyult. 

Mások szotyiznak,mi szurkolunk...
Óriási bravúrral és remek játékkal sikerült a kupából kiverni az NB I.-es Vasast.
A mérközésről annak idején beszámoltam (ez itt olvasható ).
Ez a meccs azért volt vízválasztó,mert ettől kezdve eltünt a csapat játékából a görcsösség.Felszabadultá és eredményessé váltunk.Innentől kezdve az összes meccset megnyertük úgy,hogy közben mindössze egy gólt kaptunk.Aminek az lett a vége,hogy az őszi szezon zárásakor az első helyen állunk!
Tehát nem a negyedik amivel már elégedettek lettünk volna,hanem az első helyen!

Amúgy én tudom mi okozta ezt a pozítviv változást,de ezt nem árulhatom el,mert titok!

Az arénánk
Szóval itt tartunk most.A harminc fordulós bajnokságból 16 ment le és az elsők vagyunk.Persze nagy bravúr lenne ezt a végén is megtartani,de nem lehetetlen.
Hátra van még egy kupameccs.Ugye mivel a Vasast kivertük,hamarosan újabb kör következik.Ellenfelünk a szintén NB I.-es Balmazújváros lesz.Persze nem mi vagyunk az esélyesek,de ha történetesen elvesztjük az összecsapást akkor is egy nagyszerű őszi szezont hagyunk magunk mögött.

Ünnepel az őszi bajnok
Ha minden jól megy e kupameccs után kapja meg a mezt Gergő a csapattól.Ha ez megtörténik természetesen beszámolok a nem mindennapi eseményről.

Mi ebben a szezonban két meccstúrán voltunk.Iváncsára és Vecsésre tudtunk elmenni szurkolni a csapatnak.Tavasszal esélyes lehet ebből a szempontból: Szekszárd,Pécs,Paks és Budapest (Rákosmente),remélem kettőre legalább újra sikerül eljutni.

Hát ez volt az őszi idény.Kupameccs még hátra van!

Hajrá Dunaújváros!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése