2017. július 7., péntek

Népligeti büfé kontra kelenföldi pizzás

Megígértem,hogy írok róluk elvégre olyan kedvesek voltak...
A Somoskő/Felvidéki túráról tartottunk hazafelé az egyik júniusi vasárnap estén.Mivel az utolsó vonatunk már elment Dunaújváros felé,de busz még volt,így a Népligeti buszpályaudvarra mentünk a Keleti pályaudvarról ahová vonattal érkeztünk Salgótarján-Hatvan felöl.Már kezdtünk jól belemenni az estébe,közel volt már az este tíz óra amikor megérkeztünk a buszállomásra.Kajánk már elfogyott és kezdtünk éhezni,gondoltuk még csak lesz valami nyitva ahol vehetünk némi harapnivalót.A metróból kijövet még úgy tünt nyitva van a büfé...

A Népligeti borzadáj
A pultnál még két szendvics vigyorgott a pofánkba,bár méregdrágán adták,mivel éhesek voltunk úgy döntöttük megvesszük.Semmi más nem volt már a pult alatt csak az a két szendvics.Odamenve kértem is az eladódól,aki nem a legkedvesebb módon közölte velem,hogy mára már bezártak... Ejnye...

Nem is tudom,én is dolgoztam a kereskedelemben,ha záráskor vagy utána pár percre toppant be egy vevő azt is készségesen kiszolgáltuk,hisz az is bevétel az üzletnek.
Kedvenc büféseink azonban nem voltak hajlandóak eladni a megmaradt két szendvicset...ami valószinűleg másnap reggel a kukában végezte...

Hát elöször is köszönet a kedvességükért ezúton is.Másodjára a jó büdös kurva anyátokat azt!Harmadjára ha legközelebb arra járok utána fogok nyomozni,hogy ki a tulaj,és majd egy kedves levelet vagy emailt írok majd nekije...Negyedjére soha többé nem fogok itt vásárolni semmit,hisz amúgy is méregdrágán adják a frissnek maximum reggel nevezhető dolgokat.Ötödjére ha legközelebb este tíz körül arra járok elképzelhető,hogy oda is fogok húgyozni,de ha esetleg éjjel vagy korahajnalban járok arra lehet,hogy még oda is szarok.
Ennyi.

Csak ezt a képet találtam erről a fos helyről.Balra látszik a büfé.

A büfé amúgy ha kijössz a metróból és belépsz a buszpályaudar alagsori ajtajánál akkor bal felé található,ha a lépcsőn jössz le akkor jobbra van.Én ajánlom mindenkinek,hogy kerülje el ezt a helyet.Udvariatlanok az eladók,nem frissek az áruk és elképesztő a drágaság.

Remélem majd az a két szedvics fog hiányozni annak a szarházi eladónak amikor majd az életéért küzd,aki nem volt hajlandó eladni nekünk azokat és valószinüleg még aznap este vagy másnap reggel kidobta őket.

Szendvicsek,a népligeti büfében méregdrágák és nem is frissek!
Közben eszembe jutá egy másik eset ami arra világít rá,hogy mennyire külömbözöek az emberek...Szintén az egyik túráról tartottunk haza...a Kelenfödli vasútállomás új aluljárójában szándékoztunk pár pizza szeletet venni.Hasonló volt a szitu,pár pizza volt már csak.Kértük az eladódól,adtam volna a pénzt amikor megszólalt,hogy ez ingyen van.Csak néztem mint szürke szamár a ködben.Közölte velünk az eladó srác,hogy ez már szinte az ami megmaradt,kicsit száraz úgysem venné már meg senki,így ingyen odaadta a két szelet pizzát.A pizzának nem volt semmi baja,nem volt száraz,ízletes finom volt.
Na az biztos,hogy itt még fogok vásárolni!

Hát ennyit erről.Folyamatosan történnek velünk az események,a sztorik,nem csak a túrákon hanem oda vagy visszafele is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése