2020. március 11., szerda

Betesz a vírus

Az úr 2020-ik évének márciusának közepére úgy néz ki beigazolodik a legvadabb forgatókönyv.A koronavírus immár világjárvány lett és elérkezett Magyarországra is, elrendelték a vészhelyzetet.
Ami abból áll,hogy minden rendezvényt lefújjnak.Így egyenlőre búcsút mondhatunk a Fed kupának amire annyira készültünk,de kedvenc focicsapatom meccseire sem mehetek ki,mivel azok zártkapusak lesznek... Ami még jöhet,hogy maga a városunk és az országunk is karantén alá kerül és onnantól kezdve aztán se ki,se be...Ez alapjaiban rázza meg a terveimet,hisz ez esetben a túrázásoknak is lőttek...Nem vagyok éppen derűlátó....

Talán veszélyes,igen az.Nem tisztem ezt megítélni,de ez a hiszti ami megy a világban az már több mint szánalmas.Hiszen az influenzának sokkal nagyobb a halálozási aránya mint ennek a szarnak.Valaki(k)nek nyilván valami érdekét szolgálja ez az egész.
Na de erről én most nem akarok beszélni,mindenki tudja mi folyik a világban jelenleg.
Minden korábbi járvány pl.H1N1,madárinfluenza stb. érdekes módon a hiszti után hamar feledésbe merült és azóta sem hallani róluk.Reménykedek benne itt is ez lesz.

Sokszor jósoltak már világvégét,lehet most jön el?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése