2019. április 12., péntek

Tabló a kirakatban

Immár több mint négy hónapja,hogy Gergő az örök vadászmezőkön túrázik tovább...ám az űr amit hagyott maga után felemésztő,ő maga pedig pótolhatatlan.Sokan megrendültek tragikus történetét hallva,ám utánunk a hozzátartózóin kivül talán az osztálya volt az akiket legmélyebben érintett a dolog.Fényképe ma is kint van az osztályteremben...

Az osztály hamarosan elballag és készül az érettségire.Sajnos Gergő már fizikailag nem lehet köztük,de tudom,hogy látja a dolgokat és tud mindenről.

Ahogy az szokás,ballagás előtt kikerülnek a tablók egy-egy bolt kirakatában.Ez esetünkben sem történt máshogy.Hogy mikor rakták ki nem tudom,de a mai nap folyamán fedeztem fel.

Tabló a kirakatban
A helyi skála áruház mögötti utcában egy illatszer bolt kirakatába került ki Gergő osztályának tablója,ami jó érzéssel töltött el,hogy Gergő is rajta van...ha szemből nézzük a tablót,akkor a jobb alsó sarokban.Képén egy fekete csíkkal szimbolizálva,hogy már nincs köztünk.A dolog ugye mélyen megrenditő és meginditó számomra egyben.
Megrenditő,hogy ennek egyáltalán (igy) megkellett történnie.
Meginditó,mert igazán nemes gesztus volt az osztály részéről,hogy ő is rajta lehetett a tablón.Úgy tudom pont az osztálytársai kérték ezt.

Igen ő oda való,oda illik,bele a gépezetbe.Hiszen nagyon szerette ezt az osztályt.

Nemes gesztus,hogy Gergő is rajta lehet a tablón
Pontosan nem tudom,de kb.május eleje körül lehet a ballagás,tán május 4.?Utána pedig jönnek az érettségik.Tudom Gergő ezekben a napokban már szétizgulta volna az agyát,de pont azért szoktam elvinni ilyen dolgok elött egy-egy túrára,hogy oldódjon a stressz,töltödjön fel és sikeresen vegye az akadályt.Biztos vagyok benne,hogy sikerült volna neki az érettségi,hiszen megvolt a magához való esze.

Távlati tervei között szerepelt olyasmi,hogy túravezető lesz vagy bármi valami ezzel kapcsolatos dolog... A legjobb lehetett volna,hiszen nála jobban senki sem ismerte ki magát az erdőkben,hegyekben.Az évek alatt vérprofi lett ebben.

Mély köszönetem...
A ballagásra jelen állás szerint úgy néz ki nem megyek,nem megyünk el.Alighanem igen fájdalmas lenne..bár bennem ott van a kisördög,hogy lehet mégis elmegyek majd.De erre nem kell mérget venni.

Az osztály pedig szépen lassan kikerül a nagybetűs életbe.
A legmélyebb szeretetemmel kívánok nekik sikeres érettségit és egy örök élményű ballagást!A tabló szerint 2024-ben találkoznak majd újra.Talán majd akkor is eszükbe jut kicsit Gergő...

Gergő szakiskolai ballagása két évvel ezelőtt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése